اقامت از طریق اشتغال در تایلند
صفحه اصلی » اخبار » اقامت از طریق اشتغال در تایلند

اقامت از طریق اشتغال در تایلند

| تاریخ نگارش : ۱۴ بهمن ۱۳۹۵

اگر شما می خواهید در تایلند کار کنید، به ویزای تجاری NON-B و یک مجوز کار (Work Permit)
نیاز دارید.اجازه ندارید در تایلند بدون مجوز (Work Permit) کار کنید. ویزای تجاری (NON-B) و مجوز کار (Work Permit) هر دو نیاز می باشد.براي اخذ مجور اشتغال ( ورک پرمیت ) می بایست از طریق سفارت تایلند در تهران اقدام کرده و فرمهای لازم را پر کنید.مهلت اقامت از طریق اشتغال یکسال بوده و هر ساله باید تمدید شود.در اخذ اقامت از طریق اشتغال ، لیست مشاغل و تعداد نفرات لازم برای کار ، در سفارت تایلند ارایه می گردد.نویسنده:توحید

نظرات بسته شده است.