ویزای تحصیلی در تایلند چیست؟
صفحه اصلی » اخبار » ویزای تحصیلی در تایلند چیست؟

ویزای تحصیلی در تایلند چیست؟

| تاریخ نگارش : ۸ بهمن ۱۳۹۵

کشور تایلند در دهه های اخیر و با تبدیل شدن به قطب های گردشگری جهانی و مخصوصا “در چند ساله گذشته بسیار پیشرفت کرده و بخصوص در زمینه فناوری اطلاعات و در بالا بردن سطح تحصیلی در حال تلاش برای رسیدن به سطح استاندارد جهانی می باشد. جنوب شرق آسیا در این حرکت علمی ، تقریبا در جهان پیشرو هست ، به طور مثال سنگاپور بهترین رتبه آموزش تحصیلی در جهان را دارد ،تایلند نیز از این قاعده مستثنی نبوده و سرعت پیشرفت و آهنگ توسعه این کشور در امر آموزش عالی کاملا چشمگیر است. هزینه های تحصیلی و زندگی و شهریه دانشگاه های تایلند هم در مقایسه با کشورهای همطراز خود مثل مالزی، هند و سنگاپور بسیار کمتر و قابل ملاحظه می باشد. اکثر دانشگاهای تایلند و بخصوص شهر بانکوک دارای ( رنکینگ ) رتبه جهانی هستند که در صورت ثبت نام در آنها می توانید ویزا تحصیلی دریافت نمایید .

ویزای اقامت تحصیلی در ابتدای ثبت نام شما در دانشگاه های تایلند ۳ ماه بوده و قابل تمدید به مهلت های یک ساله می باشد.

به دو روش می توانید اقامت تحصیلی در تایلند اخذ نمایید:

– ثبت نام و قبولی در دانشگاههای تایلند
– ثبت نام در موسسات آزاد زبان انگلیسی و تایلندی و غیره

تعداد ۱۱۸ دانشگاه دولتی در بانکوک و سایر شهر های مختلف تایلند وجود دارد.

موسسات آموزش زبان در تایلند ، خصوصی هستند و شهریه های سنگینی دارند

– شهریه موسسات زبان ۲۰ الی ۲۵ هزار بات می باشند.

برای اخذ اقامت تحصیلی مقرون به صرفه ، حتما باید از دانشگاههای انگلیسی زبان تایلند ، پذیرش اخذ نمایید.

اخذ اقامت تحصیلی برای شما مجوز کار نبوده و اخذ مجوز کار ، حتی برای دانشجویان الزامی است.

برای دریافت این گونه ویزا باید ابتدا با ویزای توریستی به کشور وارد شوید (۵۸ روزه) و پس از ثبت نام در دانشگاه یا موسسه زبان واجد شرایط، مدارک مربوط به ویزا را دریافت کرده و به ایران برگردید و سپس با مراجعه به سفارت تایلند در ایران تقاضای ویزای ۳ ماهه تحصیلی نماییدو این بار با ویزای تحصیلی به تایلند سفر کرده و پس از ورود به تایلند جهت تمدید یکساله آن اقدام نمایید.نویسنده:توحید

 

 

نظرات بسته شده است.